Uw winkelwagen is leeg.

Skip to Main Content »

IMG_8636_1 Emily NIEUW!! NIEUW!! SILICONEN babypop een lief meisje (van 60cm). Mijn naam is Emily (natuurlijk mag je mijn naam veranderen)

IMG_8636_1 Emily NIEUW!! NIEUW!! SILICONEN babypop een lief meisje (van 60cm). Mijn naam is Emily (natuurlijk mag je mijn naam veranderen)

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 995,00

Snel overzicht

IMG_8636_1 Emily SILICONEN baby een schattig lief meisje.
Het hoofdje, 3/4 deel armen en hele benen zijn volledig van Siliconen Ecoflex 30.
Deze schitterende Siliconen baby heeft een lengte van 60 cm.
Het gewicht van haar is +/- 3400 gram.
Natuurlijk mag je mijn naam veranderen

IMG_8636_1 Emily  NIEUW!! NIEUW!! SILICONEN babypop een lief meisje (van 60cm). Mijn naam is Emily (natuurlijk mag je mijn naam veranderen)

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

IMG_8636_1 Emily Hallo mag ik mij even voorstellen, mijn naam is Emily en ben een lieve baby, ik ben al een grote meid, heb veel plezier zoals je ziet.ik weeg al 3400 gram. Ik ben dus al een grote zus voor heel veel baby'tjes. Ik ben een handgemaakte babypop, van klei en daarna gegoten in Siliconen Ecoflex 30 . De HANDGEMAAKTE babypop wordt door Leida Pieters zelf gegoten in Siliconen Ecoflex 30 en gerebornd, waardoor het een Siliconen baby is waarvan er geen een gelijk is. Deze schitterende Siliconen baby heeft een lengte van 60 cm. Het hoofdje, 3/4 deel armen en hele benen zijn volledig en vol van Siliconen. De wimpers zijn van echt haar en het haar is geroot van echt Mohair, daar dit het meest lijkt op echt haar van een baby. Het babylijfje is van stof en gevuld met granulaat en fiberfil, zodat het heerlijk soepel en knuffelig aanvoelt. Door deze constructie kan de Siliconen baby in allerlei standen zitten of liggen en is het gewicht goed verdeeld over de gehele Siliconen baby. Bij de Siliconen baby wordt een certificaat van echtheid en een verzorgings-setje geleverd. Eventueel kunt u mij ook kopen via een een betaalplan in een periode van 6 maanden. Natuurlijk mag je mijn naam veranderen.

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.