Uw winkelwagen is leeg.

Skip to Main Content »

IMG_8211 SILICONEN babypop een lief donker meisje (van 44 cm) met speentje.Mijn naam is Nikita (natuurlijk mag je mijn naam veranderen)

IMG_8211 SILICONEN babypop een lief donker meisje (van 44 cm) met speentje.Mijn naam is Nikita (natuurlijk mag je mijn naam veranderen)

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 795,00

Snel overzicht

IMG_8211.JPG SILICONEN baby een schattig meisje, zij heeft een heerlijke speen.
Het hoofdje, 3/4 deel armen en hele benen zijn volledig van Siliconen Dragon skin.
Deze schitterende Siliconen baby heeft een lengte van 44 cm.
Het gewicht van haar is +/- 1000 gram.
Hoe ik heet?? Dat mag u zelf bedenken

IMG_8211  SILICONEN babypop een lief donker meisje (van 44 cm) met speentje.Mijn naam is Nikita (natuurlijk mag je mijn naam veranderen)

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

IMG_8211.JPG Het is een vrolijke en troostende handgemaakte babypop, van klei en daarna gegoten in Siliconen Dragon Skin . De HANDGEMAAKTE babypop wordt door Leida Pieters zelf gegoten in Siliconen Dragon Skin en gerebornd, waardoor het een Siliconen baby is waarvan er geen een gelijk is! Deze schitterende Siliconen baby heeft een lengte van 44 cm. Het hoofdje, 3/4 deel armen en hele benen zijn volledig en vol van Siliconen. De wimpers zijn van echt haar en het haar is geroot van echt negro haar, daar dit het meest lijkt op echt haar van een donkere baby. Het babylijfje is van stof en gevuld met granulaat en fiberfil, zodat het heerlijk soepel en knuffelig aanvoelt. Een speentje of mijn duimpje vind ik ook heerlijk in mijn mond. Door deze constructie kan de Siliconen baby in allerlei standen zitten of liggen en is het gewicht goed verdeeld over de gehele Siliconen baby. Bij de Siliconen baby wordt een certificaat van echtheid en een verzorgings-setje geleverd. Eventueel kunt u mij ook kopen via een een betaalplan in een periode van 6 maanden. Hoe ik heet?? Dat mag u zelf bedenken.

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.